ANA RADULOVIĆ OTKRILA SVE O OTKAZU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ I POVRATKU MILANA MILOŠEVIĆA! Rešila da progovori samo 24h nakon celog HAOSA

Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji „Pink“ posle 10 godina rada na istoj, a, kako saznajemo, voditeljka je otišla iz Srbije.

Sada je ovu situaciju prvi put prokomentarisala njena koleginica Ana Radulović.

– Radila sam i petak, i subotu, kao i juče. Nisam stigla ništa ni da vidim, ni da se čujem sa Dušicom, a ni da spavam i jedem. Kad budem znala detalj više, prokomentarisaću. Mi se privatno ne družimo, Dušica i ja. Koleginice smo samo. U svakom slučaju sam se iznenadila – poručuje Ana i dodaje:

– Da li je dala ili dobila otkaz, ne ulazim u to. Dušica se uvek zahvaljivala Pinku da je najbolja televizija, ne znam otkud sad odjednom ovako. Nezahvalno je da bilo šta prokomentarišem – zaključuje Ana.

Na pitanje ko bi mogao da zameni Dušicu, Ana odgovara:

– Ne znam ni to. Sinoć sam radila na njenom mestu. Volim da uđem u Belu kuću, volim i studijski deo. Ukoliko ja budem radila, rado ću prihvatiti taj posao. Ukoliko bude došao i neko drugi, poželeću mu sreću. Nezhvalano je i da prokomentarišem da li će se Milan Milošević vratiti, jer se sve brzo desilo. Produkcija će na kraju napraviti najbolji potez – zaključuje Ana Radulović.

Podsetimo, Dušica se juče nalazila u Nemačkoj, tačnije glavnom gradu Berlinu.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare