Dnevni horoskop za četvrtak 2. novembar! Blizancima će se dopasti neko ko živi u inostranstvu, a evo ko planira zajednički život

OVAN

LJUBAV: Upoznaćete privlačne mlađe osobe i imati sreće u kontaktu sa osobama sa kojima radite. POSAO: Povoljan period za one koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Ušli ste u novu fazu, u kojoj će vas fascinirati osobe koje su popularne ili poznate. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa umetnošću ili javnim nastupom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu ili neko koga ćete sresti na putovanju. POSAO: Nestabilnost i manje promene na poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Dan je povoljan za one koji planiraju zajednički život. POSAO: Moguće je da ćete pokrenuti sopstveni biznis i da ćete se baviti marketingom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Vaša privlačnost će biti čak upadljivija nego inače, zbog čega ćete imati mnogo prilika. POSAO: Uspeh u poslovima koji imaju veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Nećete moći da ostvarite vezu sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete dobiti priliku da radite na crno posao koji vam može doneti veliki uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Ulazite u period u kome mogu da se probude osećanja prema nekom iz kruga prijatelja. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ovo je period u kome će vaši seksualni apetiti biti veliki, ali koji ne obećava da ćete naći ljubav. POSAO: Možete napraviti grešku zbog preterane samouverenosti. ZDRAVLJE: Temperatura.

STRELAC

LJUBAV: Ako tražite uzbuđenje ili kraću vezu, ali ne i stabilnost, ovo je vaše vreme. POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da odete na poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC

LJUBAV: Mogli biste da se zainteresujete za nekoga ko vam je nadređen. POSAO: Očekujte dobit od partnerstva i partnerskog posla, ako ste u takvoj kombinaciji. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Neće vam biti lako da uspostavite harmoniju i uživate u ljubavi kao što je to bio slučaj u poslednjih nekoliko nedelja. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim imate poslovni kontakt. POSAO: Lako možete naći posao ako ga tražite, pošto su sada na tom planu brojne mogućnosti. ZDRAVLJE: Nestabilno.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare