Prvi rezultati TOKSIKOLOŠKE ANALIZE Metjua Perija: Evo šta su pronašli u telu

Prvi rezultati toksikološke analize pokazali su na koje supstance je bio negativan Metju Peri koji je umro 28. oktobra u Los Anđelesu, u 54. godini. Slavni glumac pojavio se 24 sta pre tragedije u hotelu na Beverli Hilsu, izgledao je raspoloženo, dan kasnije pronađen je mrtav u đakuziju na svom imanju. Novi detalji korak po korak zaokružuju sliku o tragičnom događaju.

Smrt Metjua Perija nije posledica predoziranja fentanilom ili metamfetaminom, kako pokazuju početni testovi. Analiza je otkrila da glumac u svom telu nije imao met ili fentanil, snažnu opoidnu supstancu. Sprovode se dalji testovi kao deo toksikološke analize kako bi se ustanovilo da li je su njegovoj krvi bili prisutni neki drugi ilegalni lekovi odnosno da li je bilo štetnih doza lekova koji se izdaju na recept.

Činjenica da početno testiranje pokazuje da nije bilo predoziranja metamfetaminom ili fentanilom, koji je vodeći ubica u američkoj opioidnoj epidemiji, u skladu je s onim što su ljudi bliski glucmu rekli da je bio trezan i nikad srećniji, piše TMZ.

Najpre se prognozirao da će se na rezultati čekati najmanje šest nedelja, a sada se pominje period od četiri do šest meseci pre nego što se saopšti zvanični uzrok smrti glumca.

Svi lekovi koji su pronađeni u kući Metjua Perija tog kobnog dana bili su prepisani glumcu zbog raznih bolesti, od depresije do anksioznosti i nađeni su u odgovarajućem pakovanju. Ukoliko toksikološki tetsovi bud pokazali bilo šta sumnjivo, Odeljenje za ubistvo i pljačke policije u Los Anđelesu koje vodi slučaj, nastaviće sa istragom. 

Sve za sada ukazuje da se Metju Peri utopio u đakuziju, usled srčanog zastoja, nakon konačne analize videće se da li će se ostati na tom zaključku.

UDARNA VEST.rs (Blic žena)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare