BURAN LJUBAVNI ŽIVOT CRNOGORSKOG PREMIJERA: Nesuđeni zet Zdravka Krivokapića u programu uživo nabrajao sve svoje devojke! (VIDEO)

Novi crnogorski premijer Milojko Spajić, nekadašnji ministar finansija u vladi Zdravka Krivokapića, sa čijom se ćerkom inače tad i zabavljao, ranije je postao hit na društvenim mrežama i to zbog – ljubavi!

On je, kako bi se opravdao da nije nacionalista, pred TV kamerama otkrio i svoj ljubavni život.

– Devojka mi je bila Francuskinja, pre toga Indonežanka muslimanka, pre toga Japanka budistkinja, pre toga Kineskinja komunista. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima – rekao je svojevremeno Spajić.

Spajiću, koji je inače iz Pljevalja, politički protivnici su u nekoliko navrata zamerali stavove u vezi sa SPC, koju smatra institucijom koja u Crnoj Gori postoji vekovima i kojoj građani najviše veruje.

Kad je reč o njegovim ljubavima, prvo se dosta govorilo o Spajićevoj vezi sa lepom brinetom koja zauzima visok položaj u jednoj evropskoj instituciji za Zapadni Balkan. Ona je doktorirala Međunarodnu istoriju i politiku u Ženevi, dugo sarađivala s brojnim internacionalnim organizacijama, a sada je na visokoj poziciji.

Njih dvoje su bili u vanbračnoj zajednici, ali mediji su pre par godina pisali da već neko vreme nisu zajedno. Vrlo interesantne podatke o svom ljubavnom životu izneo je i sam Spajić jednom prilikom.

Početkom 2022. on je, u pokušaju da se opravda od optužbi za nacionalizam, javno, pred televizijskim kamerama, ispričao detalje svog ljubavnog života.

– Devojka mi je bila Francuskinja, pre toga Indonežanka muslimanka, pre toga Japanka budistkinja, pre toga Kineskinja komunista. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima – rekao je tada Spajić.

sadašnji premijer bio je ministar finansija i socijalnog staranja od decembra 2020. do aprila 2022. godine. Spajić inače govori šest svetskih jezika i školovan je u Japanu. Radio je u Goldman-Saksu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Zadovoljna/Wikipedia/Youtube)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare