OVO JE TAJNI DIL OPOZICIJE! Predsednik Vučić otkrio plan političko-medijskog lobija! Ovako su iskalkulisali da se domognu vlasti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, gostujući u jutarnjem programu TV Pink, da je jedini cilj opozicije da oslabi Srpsku naprednu stranku i nacrtao kako to pripadnici bivšeg režima planiraju i misle da mogu da urade.

– Srpska napradna stranka, odnosko pokret koji će biti formiran oko SNS, da kažemo da sada ima 42-46 odsto, nije toliko ni bitno. Socijalisti imaju 10 odsto, i sa strankama manjina, to je jedna stabilna koalicija. Desničari, bez radikala i još nekih, tvrde da imaju 13odsto, a ova proevropska 22-23, kako oni kažu, mada imaju mnogo manje, ali o tome neki drugi put. Neka bude da je ovako – rekao je Vučić i potom objasnio kako to funkcioniše:

Aleksandar Vučić

– Oni će preko Šolakovih medija, svih tih portala i televizija da podržavaju, ne samo taj evropski blok, nego i desničare, koje su do juče pljuvali. Sve zbog konačnog cilja da se SNS svede na nekih 37 odsto, deo glasova će da se prelije na SPS, recimo 13-14 odsto, desničari 16 odsto i onda više nema stabilne većine – rekao je predsednik Vučić i na papiru nacrtao šta je ideja opozicije za izbore koji su najavljeni za decembar.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare