Težak sastanak sa petorkom! Oglasio se predsednik Vučić: Verujem da ćemo u narednom periodu pronaći put za izlazak iz krize (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa „velikom petorkom“, odnosno sa američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom i diplomatskim savetnicima lidera Francuske, Nemačke i Italije.

Posle sastanka, predsednik Vučić se oglasio na Instagramu.


– Težak sastanak sa petorkom. Verujem da ćemo u narednom periodu pronaći put za izlazak iz krize. Narednih dana očekujem važne sastanke u Briselu – piše na Instagram nalogu „budućnostsrbijeav“.

Na sastanku u Predsedništvu bili su specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalni izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar, savetnici za spoljnu i bezbednosnu politiku predsednika Republike Francuske i kancelara Savezne Republike Nemačke, Emanuel Bon i Jens Pletner i diplomatski savetnik predsednice Vlade Republike Italije Frančesko Talo. 

UDARNA VEST.rs (Informer.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare