NJIHOV SUKOB TRAJE GODINAMA, A SVE JE POČELO ZBOG PESME O KOSOVU! Očekuje nas SPEKTAKL – ljudi jedva čekaju borbu Vase i „Kroate“!

Ljubitelji borilačkih sportova jedva čekaju taj četvrti novembar, kada će se u čuvenom „Pioniru“ održati FNC MMA spektakl.

„Fajt kard“ je fantastičan, ipak, svi čekaju jednu borbu, a to je okršaj Vase Bakočevića Franciska Barija, popularnog „Kroate“.

Sukob između njih dvojice traje već nekoliko godina, a sada će se desiti njihov revanš. U prvom meču slavio je Kroata, tako što se Bakočević povredio posle pola minuta borbe, pa će sada imati priliku za „popravni ispit“.

Francisko je sada u intervjuu za „Indeks“ najavio borbu, i tom prilikom pecnuo rivala.

„Cela regija je jedva čekala revanš. Najpre nismo mogli da dogovorimo zbog njegove, kao, povrede. Prošla je prva pa druga godina otad, ja sam imao nekih svojih planova i izazova u KSW“, rekao je on, pa na kraju je otkrio kako je došlo do revanša koji čeka ceo region.

„FNC je uspeo na kraju. Jedno vreme je čak bio plan i da se borimo u KSW-u, to bi za njihovu publiku na Balkanu bila velika stvar. Na kraju je FNC ipak uspeo da reši sve detalje i čeka nas najveća borba u istorijiregionalnog MMA-a.“

Ispričao je Kroata svoju verziju priče oko toga kako se sve „zakuvalo“.

„Dan nakon borbe je nastao incident, ali sve je počelo još pre naše borbe. Jedan borac iz Srbije je ušao na jednu srpsku pesmu o Kosovu. Svi su s tribine na to poludeli i onda kad je Vaso ušao u kavez, svi smo počeli da mu vičemo i da ga psujemo. Tu je nastala svađa na nacionalnoj osnovi. Onda smo se i nas dvojica u kavezu oko toga prepirali, ali ja se malo toga sećam. Bio sam u svom filmu, pucao me adrenalin. Ne znam šta sam tačno rekao. Ako sam rekao nešto loše, izvinjavam se ljudima„, rekao je Hrvat iz Južne Amerike.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare