UŽIVO! PIKSI SE OBRAĆA PRED KLJUČAN MEČ SRBIJE! „Strah kao strah mora da postoji“

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak, 17. oktobra od 20.45 na Marakani igra jednu od najvažnijih utakmica ove godine. Protivnik je Crna Gora, a ulog je ogroman – plasman na Evropsko prvenstvo!

Pred sutrašnji susret pomenutih reprezentacija, novinarima će se obratiti selektor Orlova, Dragan Stojković Piksi, a konferencija je zakazana u 14 sati.

Uživo, 

Konferencija Dragana Stojkovića Piksija:

– Strah kao strah mora da postoji iz jednog razloga, time pokazujete poštovanje prema takmičenju u kom učestvujete. Potrošnja protiv Mađara u Budimopešti jeste bila, a mi smo uživali u igri koju smo pokazali i to je stastavni deo tima da mora na svim nivoima da bude angažovan. Mi smi igrali onako kako smo želeli, kako smo se dogovorili. Bila je potrošnja, to je normalna, ne moguće je igrati i šetati.

– Juče smo imali jedan lakši trening, danas ćemo isto trenirati, pa do sutra imamo dovoljno vremena da se regeneriše potrebna energija koja nam je potrebna na utakmici. Što se nas tiče, mi ćemo u tom segmentu biti spremni.

Fudbaleri Srbije zakomplikovali su plasman na Evropsko prvenstvo nakon poraza od Mađarske, ali su stvari i dalje apsolutno jasne.

Izabranici Dragana Stojkovića će do kraja kvalifikacija odigrati još dva meča, jedan u oktobru i jedan u novembru, pa ako oba puta izađu kao pobednici sigurno će obezbediti direktnu kartu za Nemačku, prvi put od 2000. godine.


UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare