Mladić izrešetan pred bratom: Najnoviji detalji ubistva u Subotici, napadači i dalje u bekstvu

Mladić F.Z. (21) iz Subotice ubijen je u pucnjavi koja se dogodila kod Subotice kada je u njega pucao muškarac iz pištolja. Kako nezvanično saznajemo ubijeni mladić bio je na mestu suvozača u automobilu kojim je upravljao njegov brat.

Pucnjava se dogodila sinoć pola sata nakon ponoći na putu Subotica – Palić, nedaleko od benzinske pumpe na Segedinskom putu.

– Pucnjavi je prethodila svađa na pumpi u kojoj su se, navodno dvojica muškaraca među kojima je ubijeni muškarac sukobili sa drugom dvojicom koji su bili u drugom vozilu. Došlo je i do tuče… Nakon toga oba vozila su produžila put da bi nedaleko odatle na raskrsnici došlo do pucnjave. Tom prilikom upucan je mladić F.Z. koji je bio na mestu suvozača u automobilu kojim je upravljao njegov brat – rekao je izvor i dodao:

Prema dosadašnjim informacijama dvojica napadača sa kojima su se braća sukobila, nakon što su ispalili više metaka pobegli su i za njima policija intezivno traga – rekao je naš sagovornik.

U policiji u Subotici potvrdili su da je jedan mladić ubijen u pucnjavi koja se dogodila nedaleko od pomenute benzinske pumpe.

– Ubistvu je prethodila svađa, policija je obavila uviđaj. Preuzeti su snimci sa kamera i intezivno se radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Subotici koje rukovodi istragom. U međuvremenu privedeno je više osoba sa kojima policija obavlja razgovore – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Subotici.

Motiv sukoba, kasnije i ubistva biće poznat po zvaršetku istrage koja je u toku.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs/Informer.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare