Željko Obradović oprezan pred Krku: „Očekujem reakciju posle slabo odigrane utakmice u Tel Avivu“

„Moramo biti maksimalno koncentrisani i na neuporedivo boljem nivou“

Poslednjeg dana u nedelji Partizan će u okviru drugog kola ABA lige gostovati Krki u Novom Mestu u potrazi za novom pobedom.

Mornar je lako poražen u „Štark Areni“, ali druga priča je viđena u Tel Avivu gde je Makabi u prvoj rundi Evrolige, utisak je, sa pola snage došao do zasluženog trijumfa.

Trener tima iz Humske Željko Obradović nije bio zadovoljan ni tokom, ali ni posle susreta sa „Ponosom Izraela“, pa je u izjavi uoči okršaja u dvorani „Leon Štukelj“ bio oprezan.

– Očekujem da reagujemo posle slabo odigrane utakmice protiv Makabija u Tel Avivu. Ekipa Krke je odigrala odličnu utakmicu u prvom kolu. Moramo biti maksimalno koncentrisani i na neuporedivo boljem nivou odbrambeno da bi odigrali dobro utakmicu i bili spremni na ono što nas očekuje, a to je sigurno veliko iskušenje protiv Krke – prokomentarisao je Željko Obradović.

Partizan protiv Krke ima tri pobede u nizu, ali čuvena školska sala je vrlo često i crno-belima, ali i drugim ekipama pravila probleme, pa je maksimalno zalaganje neophodno kako bi se došlo do slavlja.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare