NOVI DETALJI BRUTALNOG VRŠNJAČKOG NASILJA U SREMSKOJ MITROVICI: Posle šutiranja vršnjaka u glavu nasilnik IZBAČEN iz škole!

Kamere koje stoje na mesnoj zajednici “29. novembar” u Sremskoj Mitrovici a koja se nalazi preko puta srednje Ekonomske škole, zabeležile brutalno vršnjačko nasilje. Naime, na snimku se vidi kako mladić šutira drugog dečaka u glavu iako se u prvom mkmentu mislilo da je u pitanju devojčica.

Na snimku se vidi kako jedan dečak napada vršnjaka i devojčicu koji sede na klupi, dok preko puta njih stoje dva tinejdžera. Oni međusobno pričaju, a zatim jedan tinejdžer prilazi i svog vršnjaka šutira u glavu.

On je je odmah ustao sa klupe, ali nasilnik ju je onda ponovo pesnicom udara u lice. Ustala je i drugarica napadnutog dečaka, nakon čega se zajedno udaljavaju. Drugi tinejdžer je sve vreme stajao pored i nije sprečio svog vršnjaka u nasilju koje je vršio nad dečakom.

Nasilnik ispisan iz škole

Prošlog petka se desilo vršnjačko nasilje koje je okarakterisano kao treći nivo nasilja. Nasilje se nije desilo u školi. Bez obzora na tu važnu činjenicu ti akteri sukoba su se pojavili u školi a škola je preduzela po zakonu. Dečak nasilnik je nakon ovog incidenta ispisan iz škole.

Incident se dogodio 29. septembra u blizini škole. Sve se dogodilo na klupi koja se nalazi oko 100 metara od škole, a povređeni momak zadobio je teške telesne povrede u vidu frakture nosa. On je otrčao do školskog policajaca, policajac je hitno obavestio najbližu patrolu i nadležne u školi. Događaj je odmah prijavljen, stigla je hitna pomoć i policija, koji su dečaka 2007. godište priveli na razgovor.

Roditelji kažu da je dečak od ranije poznat i njima, da često napada svoje vršnjake ali ne u školi. “Sačeka ih iza ograde škole ili kada odu po doručak u obližnju pekaru. Bilo je prijave i ranije ali ovo sada je strašno. Dobro je da je ispisan, kaže jedan roditelj.

Dečak, nasilnik, je iz porodice koja ne funkcioniše. On, koliko znam, sada živi sa tetkom, priča roditelj učenika Ekonomske škole u Sremskoj Mitrovici.

Snimak nasilja pogledajte OVDE

UDARNA VEST.rs Kurir.rs/D.Š.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare