Jedna reč Nikole Jokića je bila ključna za Amerikance – i nasmejala ih je do suza, druga za Srbe – i nije smešno: Prijatelju… /VIDEO/

Nikola Jokić vratio se u Sjedinjene Američke Države nakon odmora u Srbiji, a njegovi Denver Nagetsi, kao i ostale NBA ekipe, u ponedeljak su održale dan za medije. Tako je i Jokić, a društvenim mrežama vrlo brzo su počeli da se šire najbolji trenuci sa pres konferencije.

Očekivano, MVP NBA finala bio je glavna zvezda. Sa osmehom na licu Nikola Jokić je davao je izjave, pozirao, izvodio trikove… i izgledao kao da se sjajno zabavljaNBA liga je na društvenim mrežama podelila urnebesan snimak:

Uoči početka sezone u kojoj Denver Nagetsibrane titulu, novinari su pitali Jokića da li je uopšte dodirnuo košarkašku loptu tokom letnje pauze, na što je odgovorio:

– Možda nekoliko puta.

Ipak, njegov saigrač Džamal Marej koji je bio sa njim na pres konferenciji, zatim je u mikrofon šapnuo “nije” i izazvao smeh svih okupljenih:


Nastavilo se tako što je Marej dobio pitanje o Dionu Sandersu, legendi NFL-a, koji trenutno radi kao trener na Univerzitetu Kolorado. Marej i još nekoliko igrača Nugetsa prošlog vikenda su otišli da pogledaju utakmicu Kolorada, a jedan novinar je pitao Jokića da li zna išta o Sandersu. Srpska zvezda samo je odmahnula glavom i odgovorila: 

 Sori.

Pričao je Jokić i o druženju tokom leta su saigračem Aronom Gordonom, koji je na nekoliko dana došao u posetu Nikoli u Sombor i s njim išao i na konjičke trke.

– Zamolio me da ostane dan duže nego što je planirao. Naravno da sam mu rekao da može – ispričao je Jokić.

Kao što je poznato, Jokić je nakon osvojenog NBA prstena odlučio da iskoristi pauzu i da odmori u Srbiji i nije učestvovao na Svetskom prvenstvu sa Srbijom, gde je naša reprezentacija osvojila srebrnu medalju. Srbija je na Mundobasketu izborila i direktan plasman na Olimpijske igre u Parizu sledeće godine, što je bilo interesantno i novinarima u Koloradu.

Upravo jedno pitanje je bilo vezano i za reprezentaciju Srbije, odnosno, da li će Nikola Jokić igrati u Parizu? Srpski košarkaš nije želeo da odgovori, već je samo poručio.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare