Slavna manekenka (54) pozirala kao od MAJKE ROĐENA i ovo se zove LEPOTA! U šestoj deceniji bez ijedne plastične operacije izgleda kao GROM

Slavna manekenka Helena Kristensen jedna je od 22 modela koji se nalaze na naslovnoj strani novog broja magazina „Vanity fair“. Fotografija je okupila vodeće manekenke u istoriji i usledila nakon premijere serije „The supermodels“ u kojoj su učestvovale „samo“ Sindi Kroford, Naomi Kmebel, Kristi Tarlington i Linda Evanđelista. Naslovnicu prati serija slika na stranama časopisa, a jedna od njih je i fotografija Helene bez odeće.

Važno je reći da je njena lepota prirodna, da nije imala plastične operacije, a mnogi ističu i da se ona minimalno promenila poslednjih decenija, od početka karijere do danas. A u njenoj karijeri odnosno životu pored blistavih trenutaka bilo je i onih veoma teških.

Helena Kristensen je dve decenije nakon raskida od Majkla Hačinsa otkrila detalje njihove ljubavi u dokumentarcu „Mystify: Michael Hutchence“. „Bila je to potpuna psihička i fizička hemija“, ispričala je je Helena koja je za pevača benda „INXS“ rekla da je bio „savršen partner za nju“, „zabavan, sladak, emotivan“.

Sve se, međutim, promenilo 1992. nakon incidenta koji je doživeo Hačins. Tokom rasprave sa taksistom roker je zaodbio jak udarac u glavu o ivičnjak i kako je Helena istakla, on nakon tog događaja više nije bio isti. „Bio je bez svesti i krv je lila iz njegovih usta i ušiju. Mislila sam da je mrtav“, prisetila se manekenka koja je sa Hačinsom bila od 1991. do 1995.

Nakon nesreće Hačins je izgubio čulo mirisa i pojavila se „njegova mračna i agresivna strana“. „Otišli smo u bolnicu, došao je sebi i bio je veoma agresivan. Pokušavali su da ga zadrže, ali ih je on gurao od sebe“, rekla je čuvena manekenka kojoj je Majkl tada poručio da ne želi više da se vraća u bolnicu.

Kasnije je Helena preuzela brigu o njemu, ali ju je na kraju odbacio od sebe. Bio je i nasilan, pa je bacao tanjire hrane koju mu je donosila. „Nešto se drastično promenilo. Bila sam tako tužna i zbunjena, ali nisam više mogla a nastavim sa njim na taj način“.

Majkl koji se zabavljao sa Kajli Minog, kasnije je bio u vezi sa Polom Jejts. Pronađen je mrtav u hotelu u Sindeju 1997. Prema zvaničnom saopštenju, pevač se obesio, ali je Pola istakla da je preminuo od posledica seksualne igre. 

Helena Kristensen iza sebe ima tri braka, a sa Normanom Ridusom ima sina Mingusa.

I dok naslovna strana „Vanity fair“ pokazuje da je bbilo još supermodela koji zaslužuju pažnje pored zvezda „The supermodels“, jedna naslovna strana „Vogea“ mogla je Helenu da košta života. Na tom snimanju bila je sa fotografom Fabricijom Fabijem.

„U jednom trenutku pokvario nam se brod. Kopno nije bilo ni na vidiku, a zalihe hrane i vode bile su sve tanje. Dok smo čekali pomoć, Feri je hteo da se osveži u okeanu. Taman se spremao da skoči kada je sa donje palube dotrčao kapetan, panično mašući rukama i vičući mu da stane“, rekla je i naglasila:

„Da je Fabriciotad skočio, verovatno nikada više ne bi ni izronio… Naime, kapetan nam je rekao da je područje oko nas bilopuno morskih pasa, bilo je to vreme parenja i hranjenja… Laknulo nam je kad su nas spasili nekoliko dana kasnije“.

UDARNA VEST.rs (Blic žena)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare