„Odluka nije bila laka…“: Navijači Partizana se oglasili saopštenjem i otkrili da li će doći na Večiti derbi

Navijači Partizana tokom čitave takmičarske sezone bojkotuju utakmice na domaćem terenu. Kako sledi večiti derbi sa Crvenom zvezdom, i to u situaciji kada crno-beli mogu da dođu na ogromnih plus sedam, postavilo se pitanje da li će najvatrenije pristalice ipak naći svoje mesto na južnoj tribini u sredu. Sada je konačno poznat i odgovor.

Ne, fudbaleri Partizana neće imati podršku najvatrenijih navijača na derbiju sa Crvenom zvezdom na svom stadionu!

To je sada i definitivno objavljeno, pošto su se „Grobali“ oglasili saopštenjem oko situacije pred derbi koji nam predstoji.

Njihovu poruku prenosimo u celosti, bez redakcijskih izmena.

– Derbi u sredu. Ali bez nas! Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone ali se naša borba mora nastaviti. LJudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa! Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA. Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub neka to i uradi ali sa istoka i zapada. Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje! Partizane srećno!

Podsetimo, još dva dana ostalo je do 171. večitog derbija. Partizan će u sredu od 19 časova biti domaćin Crvenoj zvezdi, a ovo će biti tek drugi put u poslednjih šest i po godina da crno-beli u duel s crveno-belima ulaze s bodovnom prednošću.

 A ovog jutra Superliga je odredila sudije utakmice svih utakmica u Srbiji. Naime, glavni sudija biće Srđan Jovanović, a pomagaće mu Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će u VAR sobi biti Aleksandar Živković!

Upravo je izbor Jovanovića bio razlog da iz Crvene zvezde najave neočekivan potez, a to je neigranje derbija!

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare