EVO ŠTA JE STEFAN KARIĆ OČEKIVAO OD MENSURA AJDARPAŠIĆA! Otkrio zbog čega se najviše RAZOČARAO u ZADRUGARA: Pokušao je da…

Stefan Karić je bez dlake na jeziku komentarisao aktuelna dešavanja u „Eliti“, ali se osvrnuo i na propalo prijateljstvo sa Mensurom Ajdarpšićem.

Naime, njegovo prijateljstvo sa Mensurom Ajdarpašićem doživelo je krah još u „Zadruzi 5“ kada je Mensur bio u ljubavnom odnosu sa Milicom Veselinović, te je Stefan ovom prilikom otkrio u kakvim su odnosima on i Ajdarpašić.

– Iskreno da ti kažem, nije mi se javio posle toga što mi se desilo i ispalo kako je ispalo. Očekivao sam da će da me pita: „Šta se dešava?“ ili „Zašto si to uradio?“, video sam da je nešto na tiktoku pokušavao da pokrene tu temu, što nisam očekivao od njega, mislio je da će Miljana da skoči protiv mene. Dosta njih se ograđuje od mene i od prijateljstva, ali je dobro da se desi ovako nešto jer u takvim situacijama vidiš ko ti je pravi prijatelj, a ko ne – rekao je Stefan, a na pitanje da li ima neko ko je od početka uz njega, a da je i dan danas uz njega, rekao je:

– „Skupljači perja“, ali oni za koje sam smatrao da su mi prijatelji, pokazali su mi da su još veći prijatelji – rekao je Karić.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Pink)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare