NOVA DRAMA ANELI I JANJUŠA: Pljušte žestoke prozivke, takmičari „Elite“ se ne smiruju!

Po svemu sudeći Janjuš i Ahmićeva samo traže razlog da ostanu u komunikaciji!

Aneli Ahmić pre neki dan dobila je specijalan zadatak od Drveta mudrosti, da mesi pitu, kako bi se dokazala svojoj bivšoj tašti preko kamera. Ona se jutros zamalo uspavala, ali se Marko Janjušević Janjuš pobrinuo da ustane, kako ne bi pala zadatak. 

Međutim, Aneli nije cenila to što je Janjuš brinuo o njoj, pa mu je žestoko odbrusila psovkom, nakon čega joj je on to jako zamerio. 

– Od*ebi od mene. Jesi li me vređao za pitu celo vreme ovde – vikala je Aneli.

– Ko te je vređao? Da se ja nisam probudio, rizikovao da uđem u kuću odabranih da te probudim da bi ti dobila neku nagradu i ti mi govoriš da sam te vređao. Ajde sram te bilo – besno je Janjuš. 

Aneli i Janjuš sinoć su doneli odluku da se distanciraju jedno od drugog, ali izgleda da ne mogu da izdrže da budu odvojeni, pa su jedva dočekali da pronađu način da ponovo zajedno provode vreme. 

– Jako je kvarna osoba, puna nepoštovanja bilo čega. Nisam se ja prodrao na nju jer nešto loše hoću, ona to zna. Stao sam na njenu stranu i govorim da je sramno da neko kaže da je k*rva, a ona danas vređa ljude. Meni se ne sviđa da ona svakoga mrška, ali ona izgleda ne kapira i takva je. Devojka ne može da se opusti i da bude malo pozitivna. Ona je rekla: „Ja nisam zaljubljena“, pa ko je rekao da si zaljubljena? – dodao je Janjuš, a Aneli je poručila da mu se za uvrede neće nikad izviniti.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare