„Izvadio je polni organ u crkvi i krenuo je ka meni!“ Deniz Dejm umalo silovana sa 10 godina, iznela stravične detalje

Starleta i OnliFens model Deniz Dejm nedavno je pretučena u Beogradu ispred jednog splava. Slovenka je tada završila u Urgentnom centru, gde su joj ustanovljene povrede ruke. 

– Bila sam na rođendanu kod svog frizera. To mi je blizak prijatelj. Otišla sam ranije sa žurke, oko ponoći. Čekala sam ispred splava taksi kada su mi nepoznate osobe prišle i krenule da dovikuju: „Evo ove ku*ve iz „Zadruge što se je*e pred kamerama!“. Bilo ih je nekoliko, ali je samo jedan bio nasilan. Obgrlio me je oko vrata i prošaputao: „Srce, hoćemo kod mene?“. Pokušala sam da se otrgnem, ali je počeo da me udara i šutira – priča Deniz za Informer, pa dodaje:

– Odmah su mi se u glavi stvorile slike nasilja koje sam doživela ranije. Spasili su me ljudi koji su bili u prolazu. Vikali su da će zvati policiju ukoliko ne prestane da me tuče. Bili su pijani, verovatno i drogirani. Mnogo sam se uplašila za sebe.

Na pitanje kako se sada, nedelju dana nakon mučkog prebijanja oseća.

– Mislim da je šok tek sada došao do mene. Pod stresom sam, ne mogu da spavam, imam košmare. Pijem lekove za smirenje i protiv bolova. Ne mogu da podignem ruku – priča ona, pa se osvrće na reakciju dela javnosti na incident:

– Čula sam komentare da sam zaslužila batine jer se provokativno oblačim. Ja sam na sebi imala kombinezon, korset i lakovane duboke čizme. Je l’ treba da nosim feredžu? Spominju i moje vaspitanje. Mene je moja majka vaspitala najbolje kako je umela. Ona je čistačica i mnogo sam joj zahvalna na svemu. 

Naposletku razgovora, Denis je, skrhana bolom i u suzama, otkrila šokantne pokušaja silovanja koje je doživela kao devojčica.

– Kada sam imala deset godina pevala sam u crkvi. Tog dana sam otišla stepenicama na sprat u toealet. Tamo sam zatekla muškarca koji je izvadio polni organ i počeo da onaniše preda mnom. Pitala sam ga: „Gospodine, da li želite u toalet?“ On je nakon toga krenuo ka meni. Ubrzo je ušla žena koja je tu radila. Pobegao je odmah. Tada sam bila dete i bila sam obučena normalno, nosila sam običnu majicu. Jesam li i tada mogla da izazovem silovanje ili nasilje?! – kaže Deniz u suzama na Informer TV

UDARNA VEST.rs (Informer)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare