OBEZBEĐENJE ULETELO NA IMANJE U CIK ZORE! Vanredno stanje u Eliti, haos epskih razmera od ranog jutra

Žestoki okršaj u rijalitiju od ranog jutra, produkcija morala da reaguje!

Dok svi spavaju u „Eliti“, na imanju u Šimanovcima došlo je do žestokog verbalnog sukoba između Marije Malivuk i Davida Romana Čuburca, zbog čega je obezbeđenje hitno moralo da reaguje kako bi sprečilo fizičiki okršaj.

– Slušaj, sad ću ti j*bati mamu… Ko krade hranu?! Nemoj se sa mnom igrati, debilčino, nemoj sa mnom to da radiš. Budi muško, kao juče kad si me stiskao i stezao. Dabogda ti tako ćerku stezali kao što si ti mene juče! Što me izazivaš?! Karlicu sam lomila! Marš napolje, sad ćeš da vidiš s kim se zakačio – vikala je Malivukova u cik zore, pobacavši Romanu lične stvari i posteljinu po podu, a istom merom je uzvratio i on.

– Sad ćeš i ti da pakuješ svoje stvari, pi*ka ti materina glupa… Šta ćeš ti meni da radiš, šta ćeš sad, smrade mali? U Novom Sadu nećeš više nigde pevati, ni u jedan lokal nećeš ući – pretio je Čuburac.

– Keru, kome ti pretiš?! Čibe! Ženi i ćerki tako pričaj kod kuće, meni ne možeš – nastavila je da se dere Marija, a obezbeđenje je odmah uletelo u kuću „odobranih“, jer je malo falilo da dođe do fizičkog kontakta.

Verbalni sukob nastavio se i u dvorištu imanja u Šimanovcima, a pripadnici obezbeđenje su sve vreme pratili haos, kako ne bi došlo do ozbiljne makljaže među učesnicima u cik zore.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare