JEZIVE PRETNJE MILENE KAČAVENDE LEDE KRV! Samo prišla učesniku Elite i kroz zube mu prosiktala, njene reči teraju strah u kosti

Tenzija između Milene Kačavende i Uroša Stanića ne prestaje, te se neretko pokače pred kamerama u „Eliti“, međutim, mnogi gledaoci popularnog rijalitija ostali suu čudu kada je „kuma nacionale“ u ranim, jutarnjim časovima prišla cimeru i uputila mu pretnje koje lede krv u žilama.

Naime, Stanić je u svom maniru pravio opštu pometnju u kući „odabranih“, a kako nema dlake na jeziku, uspeo je da potkači i Kačavendu i njen čopor koji je non-stop prati po imanju u Šimanovcima, posebno Luka Majčica, kojeg je mladi tiktoker prozvao da se šlihta Mileni.

– Ti si njena pudlica. Ti bi želeo da budeš sa njom, ti voliš starije tete. Ti voliš „milfare“, znam ja! Prava si njena pudlica, pratiš je svuda – pričao je Uroš kao navijen.

– Ja bih nju oženio. Vidiš kako žena super izgleda – istakao je Luka.

– Imam najbolje je**ače – kazala je Kačavenda raskalašno, uživajući u komplimentima, međutim, situacija se zahuhtala kada se Stanić povukao i seo na garnituru u ćošku, a Milena mu je prišla i unela mu se u facu. – Šta hoćeš ti? Miruj, bre, je**m li ti majku… Nabijem ti k**ac u dupe i miran – zapretila je Kačavenda promuklim glasom, te zatim demonstrativno napustila prostoriju, dok je tiktoker ostao zatečen njenim rečima.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare