KO JE BLAŠKO PRIJIN MENADŽER? Tukao se sa njenim mužem, a pevačica se NE ODVAJA OD NJEGA!

Kako se navodi, pre nekoliko dana na gala slavlju u prestonici potukli su se Filip Živojinović i Blaško, a ovako menadžer provodi vreme sa Aleksandrom Prijović!

Republika je nedavno prva pisala o navodnom incidentu Filipa Živojinovića i Danijela Blažića Blaška, menadžera pevačice Aleksandre Prijović. Do navodnog incidenta došlo je na jednom gala slavlju u prestonici, a na društvenoj mreži Tviter pojavili su se informacije o navodnom skandalu. Naime, kako je jedna korisnica navela, na gala slavlju došlo je do tuče između Filipa i Aleksandrinog menadžera. 


Kako „Kurir“ navodi, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera zbog navodne Filipove ljubomore, koji je Aleksandru navodnu optužio da ga vara upravo sa Blaškom.

– Filipu je zasmetalo to što su se Aleksandra i Blaško sve vreme došaptavali i osmehivali jedno drugom. On je u jednom trenutku dobio takav napad ljubomore da se zacrveneo od besa. Optužio ju je da ga vara sa Blaškom. Aleksandri je bilo jako neprijatno zbog svega, uopšte nije očekivala takvu reakciju supruga – navodi izvor „Kurira“ i dodaje:

– E sad, da li je malo veća količina alkohola učinila svoje ili ne, ne mogu da tvrdim, ali svi su bili šokirani zbog te situacije, posebno kad se zna da njih dvoje godinama imaju stabilan brak, iako se s vremena na vreme po medijima pojavljivala priča da nisu u najboljim odnosima i da im je brak na klimavim nogama. Aleksandra i Filip su u jednom momentu izašli van sale kako se ne bi raspravljali pred ostalim gostima i tamo su proveli nekoliko minuta. Uspela je nekako da ga smiri, pa su se vratili za sto i pravili se kao se ništa nije dogodilo – dodao je izvor.

Inače, Danijel poznatiji kao Blaško jedan je od popularnijih menadžera na našim prostorima, a sa Prijovićkom sarađuje već godinama. Na njegovom Instagram profilu nnajviše fotografija ima sa Aleksandrom, ali često se pojavljuje na njima i Filip, kao i Lepa Brena i Boba Živojinović.  


Situacija koja se prethodnih dana provlači po medijima i društvenim mrežama, o navodnom skandalu koji se desio, nije prva koja je javnosti zapala za oko i zbog koje su se u medijima pojavila spekulacije o njihovom odnosu i na društvenim mrežama nizali različiti komentari. Jednom prilikom emisija „Paparaco Lov“ usnimila je Priju kako sa menadžerom izlazi zajedno iz kola i odlazi u šetnju, a sa njjima je bio i njen sin Aleksandar. 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare