Kuljao je gust dim, probudile su nas sirene! Komšinica opisala užasnu tragediju u kojoj je Jovanka nastradala


Jovanka V. (78) nastradala je u požaru koji je izbio u njenoj dvorišnoj kući u Novom Sadu.

Kako smo nezvanično saznali požar je izbio noćas dva i po sata posle ponoći u centru Novog Sada. 

– Probudile su nas sirene, a potom se video veliki gust dim. Ubrzo sam shvatila da je reč o požaru koji je izbio u dvorišnoj kući, a potom i da je komšinica Jovanka nastradala – priča za Informer jedna od komšinica nastradale žene. 

Kako je objasnila Jovanka je bila bolesna i slabo pokretljiva. 

 Brigu o njoj je vodio sin koji je redvno dolazio i pomagao joj, kako to retko koje dete radi za majku. Spremao joj je da jede, održavao kuću, iako on ne živi tu nije dozvolio da Jovanki bilo šta zafali. Sin joj je zaista za svako pohvalu. I Jovanka je bila takva, mislim da je bila zdravstveni radnik u penziji. Divna žena i mnogo mi je žao što se ovako nešto dogodilo – objasnila je sagovornica Informera. 

Prema njenim rečima još uvek se ne zna šta bi mogao da bude uzrok požara. 

– Sin je sinoć došao pitali su ga šta misli da se dogodilo. Međutim, ni on nije mogao da zna, rekao je: „Kada bi mi rekli gde su je našli možda bih mogao da naslutim, ovako zaista ne znam“ rekao je sin nastradale žene – kaže naša sagovornica. 

Kako je Informer ranije objavio telo nesrećne žene pronašli su vatrogasci kada su ugasili požar u kući, pretpostvalja se da je reč o električnoj instalaciji. 

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo, odnosno uzrok požara.  

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare