DALILI STIGLA ŠOK INFORMACIJA: Voditeljka saznala za EKSKLUZIVU uživo u programu!

Uživo u programu voditeljke Dalila Dragojević i Anastasija Buđić saznale šok informaciju!

Ognjen Bogdanović, novinar i voditelj Republike, večeras je gost Dalile Dragojević i Anastasije Buđić u emisiji „Pitam za druga“. Na samom početku emisije, Ognjen je predstavio svoju novu emisiju „Porodice Elitnih“, čiju ćete prvu epizodu moći da pratite u 21 čas na našem Jutjub kanalu.

– Na kanalu Republika kreće moja emisija „Porodice Elitnih“, prva epizoda je prijatelj Milene Kačavende, ekskluziva, nikada nije pričao za medije. Pričao je o pretnjama, o razvodu, o Ani, o svemu… Večeras, 21 čas, samo na Republici. Ja sam se šokirao kako je Milena prošla kroz razvod – rekao je Ognjen.

Sinoć se za naš portal oglasila i Milenina drugarica, koja je pričala o njenim suzama, koje je Kačavenda pustila zbog Ane Ćurčić.

– Milena je mudra, vredna, pametna… Ona je odlična majka i domaćica i biznis žena. Ona radi sa strankama i klijentima, umela je da radi sa ženama. Proputovala je sve zemlje sveta sa tim poslom. Baš ovo što je branila Anu, zaista je to radila verujući da može da joj pomogne. Da li je razočarana? Da, jeste. Milena nije tip osobe koja plače. Što se tiče izdaje, jedino mogu da kažem da smo joj svi govorili da preteruje koliko je brani, imala je cilj da se bopri protiv nasilja, planirala je da kad Ana izađe da Ana vodi tu fondaciju i da nastavi time da se bavi. Njen cilj je bila borba protiv nasilja, sedela sam sa njom. Ona nije tip osobe koja plače. Ja sam bila prisutna kad joj je tata umro. Tad je pokazala emocije. To je bio prvi veliki gubitak i šok. Tu su se pokazale emocije. Nikad posle toga nisam videla da je plakala, osim eto ovog na televiziji. Znači da ju je to mnogo pogodilo – zaključila je ona za Republiku.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare