PREMINUO SLAVNI GLUMAC U 66. GODINI: Dugo se borio sa teškom bolešću (FOTO)

Indijski glumac Rio Kapadia, poznat po filmovima poput Chak De India, Srećna Nova godina i Mardaani, između ostalih, preminuo je u četvrtak.

Glumac Rio Kapadia, koji je poslednji put viđen u Amazon Prime Video seriji Made in Heaven, u drugoj sezoni, kao otac Mrunala Takura, preminuo je u četvrtak nakon duge borbe sa rakom. Imao je 66 godina.

Poslednji pozdravi sa glumcem biće održani u petak u Goregaonu u Mumbaju.

Rio Kapadia je bio poznat po tome što je bio deo filmova poput Chak De India, gde je esejirao ulogu komentatora, Srećna Nova godina, Khuda Hafiz i Dil Chahta Hai.

Takođe je bio popularno lice na televiziji i glumio je u TV emisijama kao što su Sapne Suhane Ladakpan Ke, Kutumb, Judva Raja i Kiunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi, između ostalih.

Pored toga što je bio vredan i uspešan glumac, Rio Kapadia je bio i umetnik skica. Nekada je delio uvide u svoj rad na društvenim mrežama. Nacrtao je skice pokojnog glumca Dilipa Kumara, Amitaba Bačana i Džaje Bačana, Rišija Kapura, Šridevija i Madhurija Diksita.

Glumčeva poslednja objava na društvenim mrežama bila je 5. juna ove godine u kojoj je sa porodicom i prijateljima podelio slike sa svog odmora u Evropi.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Blic žena)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare