Dokle više? NBA liga se opet ogrešila o Jokića: Zbog bizarnog pravila Denver nije među najboljima

Nikola Jokić i Denver opet doživljavaju veliku nepravdu. Ovoga puta nije srpski košarkaš u centru pažnje, ali jeste njegov tim, kog je NBA liga izostavila sa „prestižne“ liste.

Najjača košarkaška liga na svetu objavila je spisak ekipa sa više zvezda NBA lige, a među timovima koji su se našli na pomenutom spisku nije bilo Denvera.

I da izuzmemo Nikolu Jokića koji igra za tim iz Kolorada, ne smemo nikako da zaboravimo Džamala Mareja, koji je svakako superzvezda u Americi.

Na spisku su se između ostalog našli i Grizlisi, Bulsi, Hoksi i Kavalirsi, koji u svojoj ekipi, realno gledano, nemaju puno velikih imena.

Ipak, pokušala je NBA liga da se opere od svega ovog i to na dosta „glup“ način.

Čelnici lige su naveli da je kriterijum za ulazak na ovaj spisak bio da „neko ko se smatra zvezdom je igrač koji je bio na Ol-Staru i u Ol-NBA ekipi u prethodne tri godine“. 

Šou na proslavi košarkaša, Jokić u elementu

Nakon spektakularnog dočeka na platou ispred Gradske skupštine Beograda, na kojem su srebrni košarkaši, Novak Đoković i zlatni basketaši bili glavni junaci, usledilo je zajedničko slavlje u poznatom restoranu „Ušće nacionalna klasa“.

Zajedno sa košarkašima i Novakom, proslavi su prisustvovali brojni umetnici, ali su veliku pažnju privukli i Nemanja Nedović, Vasilije Micić, i, naravno, Nikola Jokić.

Iako nije učestvovao na Mundobasketu, Jokić je došao da zajedno sa košarašima proslavi veliki uspeh, a u jednom momentu je bio i najveseliji.

Skinuo je majicu, zagrlio Nikolu Milutinova i onda je nastala „ludnica“. Pogledajte kako je to izgledalo:

https://x.com/clutchpoints/status/1701811459074707475?s=46

U beogradskoj kafani nastavljeno je slavlje košarkaša Srbije i Novaka Đokovića, a pridružili su im se i Nikola Jokić, Vasilije Micić i Boban Marjanović. Od osoblja dobili su na poklon sjajnu tortu. Sportal je na licu mesta i donosi vam ekskluzivno fotografije i video snimke.

 Košarkaši Srbije i Svetislav Pešić nastavili su slavlje u jednoj beogradskoj kafani, koja im je na poklon dala i tortu. Ona je bila u obliku košarkaške lopte, sa sve tablom na vrhu. Na njoj su ispisana imena svih 12 srebrnih momaka, a bila je i njihova slika i pisalo je srebni momci.

Detalje pročitajte ovde:

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare