„Ko ne zna da peva neka se zaposli u pekari, a ne da nas maltretira“: Marija Šerifović oštro o novim pevačima

„Čemu se sve pridaje pažnja, to me užasava, nije zdravo“, rekla je pevačica

Pevačica Marija Šerifović stigla je na Grand, kako bi prisustvovala snimanju prve epizode nove sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Uvek dobro raspoložena, Marija je pre početka snimanja govorila za medije, kada je prokomentarisala da li joj nedostaju kolege iz žirija.

– Prvih 60 minuta će mi prijati druženje sa njima, onda kreće agonija. Trudim se da budem objektivna, a što sam starija sve u neku težu i težu babu rastem. Generalno sam umorna zbog svega što slušam, čemu se sve pridaje pažnja, to me užasava, nije zdravo – istakla je Šerifovićeva, pa prokomentarisala da ove godine takmičari neće lako prolaziti u drugi krug.

– U ovoj zemlji svi hoće da pevaju, pa ako ne znaš da pevaš idi uči neku školu, zaposli se u pekari… Pre smo ih puštali, kao ma hajde… Šta ‘ajde? Ako ne znaš da pevaš, nemoj da nas maltretiraš. Meni je to stvarno neverovatno. Šta je tu toliko interesantno, valjda ta brza popularnost, želja da svi budu u medijima, to sve ode bestraga – poručila je Marija.

Inače, njena majka Verica napunila je 60 godina, a Marija joj je u ponoć napravila iznenađenje.

– Nije očekivala baš zato što sam zauzeta, ali na nekim mestima morate biti u pravo vreme. Iznenadila se, srećna je, zadovoljna. Veki je napunila svojih 60 i kao jedna srećna penzionerka je to dočekala. Ja je obožavam, želim joj da gura i dalje – priča Šerifovićeva, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare