NIKAD OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA STANIJE I OŽENJENOG ASMINA: Ovaj korak Anelinog muža niko nije očekivao, starleta će doživeti ŠOK!

Starleta Stanija Dobrojević je raskinula veridbu sa Asminom Durdžićem pre četiri dana, a potom otputovala u Kinu na poslovni put, odakle se odmah oglasila. Ona je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a majica koju je nosila imala je zanimljivu poruku za Asmina i njene pratioce – na njoj je na engleskom pisalo da je ona trenutno slobodna.

Međutim, čini se da oženjeni Asmin ne odustaje od veze sa Stanijom, pa je sada objavio zajedničku fotografiju, uz opis koji će definitivno starleti izmamiti osmeh na lice.

On joj je obećao da će sve ispraviti i svima dokazati da je njihova ljubav jača od svega, a mnogi su ovo protumačili kao dokaz da oni zapravo nikada nisu ni raskinuli i da je sve samo prestava za javnost, kako bi se Stanija „oprala“ od epiteta ljubavnice i otimačice muževa:

– Preko noći smo postali najgori. Ali ja ću da budem dokaz svima da ljubav pobeđuje sve – napisao je Asmin uz fotografiju sa Stanijom.

Printscreen instagram

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare