MAJA MARINKOVIĆ MUČI MUKU POSLE OPERACIJE: Bivša zadrugarka otkrila šta joj se dešava nakon UVEĆANJA ZADNJICE!

Maja Marinković pre samo nekoliko dana išla je na intervenciju uvećanja zadnjice.

Zvezda rijalitija „Zadruga“Maja Marinković,  podvrgla se operaciji uvećanja zadnjice, koju je već duži vremenski period najavljivala. Nakon što je intervencija uspešno završena, bivša zadrugarka se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako se trenutno oseća i koliko je zadovoljna ishodom, ali i rekla za domaće medije da trpi jako bolove. 

– Operacija je prošla uspešno, rezultati su odlični. Sutra izlazim iz bolnice. Par dana ću morati da mirujem, što je i normalno jer me malo boli, ali iskrena da budem, vredelo je (smeh). Tako da, mogu vam reći da sam prezadovoljna i da jedva čekam da prođe ovaj period oporavka – rekla je Maja za Alo!

Marinkovićeva se sad oglasila nakon nekoliko dana, putem svog storija na društvenoj mreži Instagram i otkrila da i dalje ne može lepo da sedi, ali da se oseća dosta bolje. 

 Danas smo bolje, iako i dalje ne možemo normalno da sedimo – napisala je Maja na svom Instagram storiju uz emotikon koji plače od smeha. 

 

Podsećamo, Maja Marinković se nedavno vratila u Srbiju iz Crne Gore, a u prvom intervjuu po povratku koji je dala za Republiku je progovorila upravo o operaciji uvećanja zadnjice.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare