ŠAVIJA SVE OPROSTILA KARIĆIMA! Starleta šokirala izjavom: Zezamo se, kao da se ništa nije desilo!

Starleta Nataša Šavija, koju je pre nekoliko meseci brutalno pretukao bivši zadrugar Stefan Karić, u fazi je oporavljanja, a nedavno je sve šokirala izjava Osmana Karića, koji je otkrio da su Nataša i on izlagili odnose i da su se nekoliko puta i čuli. 

Tim povodom odlučila je da se oglasi i Nataša, putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i da otkrije svima šta se tačno desilo između nje i Osmana i u kakvim je odnosima sad sa njim i njegovim sinom, Stefanom. 
– Samo da razjasnim situaciju u vezi pomirenja Osmana Karića i mene, pošto je mnogima ludo i nejasno. Dakle, čovek mi ništa nije uradio, nije prisustvovao, niti ga nagovorio da to uradi, čak je rekao da je bio prisutan da ne bi došlo ni do kakvog fizičkog obračuna između nas, tako da nema razloga da ga mrzim i da se prepucavam s njim. On je otac dečka koji mi je ovo napravio, i kao roditelja ga razumem da je želeo da odbrani svoje dete. Ja bih isto uradila. Napravili smo cirkus od nečega što nije za to, ja sebe smatram civilizovanom trenutno (do sad me je držao bes), a sad jedino što želim je da vratim svoj predašnji izgled i mir. Verujte, ne kaže se za džaba ono treba praštati, gajiti bes u sebi uopšte nije dobro i iskreno ovim pomirenjem sam osetila neko olakšanje, čak eto i ćaskamo o nekim desetim temama, zezamo se, kao da se nije ništa desilo. Čudna situacija, ali to je zdravo. Eto i Stefanu opraštam sve, šta je bilo, bilo je, ali i dalje stojim pri tome da treba da odgovara za svoje postupke, što od sad prepuštam sudu, a ne sebi, ljudima i medijima (uz dužno poštovanje). Sve ostaje isto, jedino više nema mrže i tako je najbolje i najzdravije, a to savetujem i vama – napisala je starleta putem objave na društvenoj mreži Instagram, uz koju je označila Stefanovog oca, Osmana. 

Podsećamo, ispred karantina pred početak novog rijalitija „Elita“ Osman je prvi put govorio o njegovom pomirenju sa Natašom. 
– Ne želim da pomisle ljudi da hoću nešto da promenim, ali ona mi je poslala poruku, ja sam odgovorio, posle smo se čuli. Znate koliko mi je teško, ja zbog Stefana živim. Sve što je u lošem kontekstu za njega mene boli – poručio je Osman za Republiku. 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare