ISPLIVALI DOKAZI DA JE STANIJIN DEČKO OŽENJEN: Žena ga JAVNO raskrinkala na ulasku u Elitu, a on imao VERSKO VENČANJE

Aneli Ahmić, koja je ušla prva u rijaliti Elita, iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Stanija se potom oglasila i rekla da je iznenađena. 

– Mogu samo da kažem da moj dečko nikada nije bio oženjen i da je ovo neka velika prevara i laž – istakla nam je Stanija sinoć, ali nije navela da li su laž informacije o njenom partneru i Aneli.

Sad su mediji objavili fotografiju sa verskog venčanja Aneli i Asmina, koja dokazuje da oni jesu u bračnoj zajednici, uprkos tvrdnjama Dobrojevićeve.

Aneli je, inače, u „Zadruzi 7 – Eliti“ rekla sledeće:

– Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni „m“ od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna… Ćerkica sad ima dve i po godine, ćerkica mi je suze brisala sa očiju zbog svega što sam doživela od muža. Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo „S“ na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao… Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare