DRAMA! CAREV OTAC UCENIO ALEKSANDRU?! Slovenka očajna, krivi ih za ćerkino zdravstveno stanje: „Zbog njih mi se RAZBOLELA“!

Drama u odnosu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, majka pobednice „Zadruge“ očajna!

Mnogi se protive vezi pobednice „Zadruge 6“ Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Ona i dalje negira da im je veza u krizi, a kako je nedavno priznala u emisiji „Narod pita“, radili su i na bebi i žele da se ostvare u ulozi roditelja. Kako „Svet“ saznaje, Carev otac je ucenio Aleksandru – ako planira budućnost sa njegovim sinom, moraće da mu rodi bar tri unučeta.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

– Filipov otac ne može da dočeka da njegov naslednik dobije dete, to mu je životna želja. Ima unuče od ćerke, Filipove sestre, ali želi potomke i od sina. Rekao je Aleksandri da joj nikad ništa neće faliti i da će im ostaviti svu imovinu koju ima, samo da ona rađa što više dece, jer je to bogatstvo – navodi za „Svet“ izvor blizak Nikolićevoj, pa otkriva da je situacija kod Aleksandre sasvim drugačija.

– Sa druge strane, Slovenka, Aleksandrina mama, ne podržava tu vezu. Volela bi da njena ćerka ne pravi porodicu sa Filipom, jer se plaši da im ljubav neće dugo potrajati i da će njena ćerka biti povređena i da će sama gajiti dete, baš kao što je i ona. Slovenka ne želi da Aleks prolazi kroz sve te muke i zato stalno kuka kako je Filip za sve kriv: „Zbog njih mi se ćerka razbolela„, kaže Slovenka kad god Aleksandri nije dobro. Misli da joj svi zdravstveni problemi potiču od stresa. Nedavno je imala baš jak stomačni virus, a sad je prehlađena, a njena majka tvrdi da je sve to jer se nervira i poručila im je da joj ne muče dete – dodaje ovaj izvor,

– Ona je ubeđena da Filip hoće da iskoristi Aleks za marketing, za novac i da će je zameniti kad-tad, jer on ne može da se skrasi pored jedne žene. Njemu svaka brzo dosadi, pa je uplašena kako će Aleks podneti kad je izgustira, s obzirom na to da je vrlo emotivna i da ga mnogo voli. Ali, koliko god se trudila, Slovenka ne može da utiče na ćerku, jer je njena ljubav prema Filipu jača od razuma i najviše na svetu sada želi da dobije dete sa njim – završava izvor gorepomenutog lista.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/svet)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare