TRIPL DABL SPECIJAL sa Duškom Savanovićem i Aleksandrom Rašićem: Pešić od jedne stvari nikako ne odustaje 

Bolje nije moglo! Košarkaška reprezentacija Srbije sjajno je započela svoje nastupe na Svetskom prvenstvu pošto je u prvoj utakmici ubedljivo savladala selekciju Kine rezultatom 105:63. Naredni test za naše „orlove“ zakazan je za 14 sati, a rival će biti selekcija Portorika. U novoj epizodi „Tripl dabl specijala“ sa bivšim košarkašima Duškom Savanovićem i Aleksandrom Rašićem komentarisali smo furiozan start izabranika Svetislava Pešića.

Videli smo Srbiju kakvu nismo imali prilike da gledamo proteklih godina – sa velikim brojem poena iz tranzicije, ali i izuzetno brzih napada, igrali smo na koš više, a to je nešto što svakako može da raduje sve koji navijaju za “orlove” na Mundobasketu. Viđena je timska košarka, selektor Svetislav Pešić podelio je minutažu, dok su igrači među sobom fenomenalno raspodelili uloge, što se može videti i kada se pogleda lista strelaca.

Baš takvu Srbiju u novoj epizodi „Tripl dabl specijala“ komentarisali smo sa bivšim košarkašima i reprezentativcima Srbije Duškom Savanovićem i Aleksandrom Rašićem.
Uživajte!

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare