Prvo oglašavanje menadžera Sandre Afrike nakon vesti da je pevačica pretukla Maju Marinković 

Vest je odjeknula u domaćim medijima

U domaćim medijima se pojavila vest da je pevačica Sandra Afrika navodno pretukla Maju Marinković u Crnoj Gori.

Naime, kako se dalje navodi, incident se dogodio na pevačicinoj jahti, a razlog je navodno Sandrin sadašnji menadžer Mikiša.

Ovim povodom smo kontaktirali Mikišu koji je demantovao da se bilo šta od toga dogodilo.

– Nije istina ništa. Niti sam imao nesto sa Majom, niti je Sandra pretukla – rekao nam je Mikiša kratko.

Podsetimo, svojim izborom partnera Maja Marinković često iznenađuje javnost, a nedavno se pričalo da je imala nešto sa reperima Nućijem i Desingericom.

Starleta je sada otkrila šta je prava istina i da li je bila sa nekim od njih.

– Ne, to nije istina! Imamo zajedničku prijateljicu i to je samo bio jedan spontani susret oko kojeg se digla tolika pompa a zapravo nema ništa, mislim čovek je oženjen i verovatno zbog moje reputacije se potegla ta priča. Ja sam bila na dva nastupa i odlično sam se provela i kada bude sledeći nastup sigurno ću otići. Nisam dobila ni čarapu ni patiku, to je performans i ljudi stvarno odlično rade svoj posao a mi smo se upoznali sasvim slučajno– pravdala se Maja.

Takođe, starletu su povezivali i sa Nućijem, s obzirom na to da je pratila i njegove nastupe, a on joj je uputio pregršt komplimenata!

– Ne, on je skroz kul lik i obožavam njegove pesme. Njegova menadžerka je moja prijateljica i on je super frajer. Nismo se čuli niti se poznajemo lično i to je to. Tada smo se na nastupu „snimili“ pogledima ali ništa više. Hvala mu svakako na lepim rečima – rekla je Maja.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare