„NADAMO SE NAJBOLJEM“ Poznati reditelj otkrio stanje Žarka Lauševića, evo kako se glumac oseća nakon hospitalizacije

Slavni srpski glumac Žarko Laušević (63) primljen je u KBC „Bežanijska kosa“, a kako prenose domaći mediji, on je u pomenutoj ustanovi radi redovnog primanja terapije.

– Žarko Laušević je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen. On već neko vreme ima problem s plućima, ali nije hitno primljen u bolnicu, već dolazi na redovne terapije – kaže izvor Telegrafa.

Podsetimo, beogradski mediji su juče preneli da je legendarni glumac primljen pre nekoliko dana u KBC „Bežanijska kosa“. Narušeno zdravstveno stanje glumca od pre nekoliko meseci navodno je kulminiralo poslednjih dana, pa je hitno hospitalizovan, a trenutno je na daljim ispitivanjima.

Izvor blizak glumcu je za portal 24 sedam rekao da, bez obzira na situaciju, Laušević nije želeo da propusti nastavak snimanja serije „Kalkanski krugovi“ tokom leta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu, te da ga je filmska ekipa maksimalno ispoštovala.

Oglasio se i reditelj ove serije Milan Karadžić.

– Žarko je na bolničkom lečenju i biće na terapijama sledećih dana potvrdio je, za Novosti, reditelj pomenute serije Milan Karadžić.

– Snimio je manje-više sve svoje scene, malo je ostalo. Inače, uradio je sjajan posao, prezadovoljni smo urađenim, maestralan je glumac. Mnogo se daje i troši, vrućine su, a on krhkog zdravlja. Nadamo se najboljem, ima svu bolničku negu i očekujemo da će ubrzo izaći sa lečenja.

Tokom vikenda njemu su urađene hitne analize krvi, te će nastaviti s lečenjem. On se upravo zbog privatnosti u bolnici „Bežanijska kosa“ nalazi u apartmanu, gde o njemu brine veliki broj lekara i drugo medicinsko osoblje.

Od 2. septembra, svake subote i nedelje, u 21 čas na Prvom programu RTS, gledaoce očekuje deset novih, uzbudljivih epizoda serije „Kalkanski krugovi“. Laušević trenutno snima treći nastavak, koji će biti pred publikom 2024. godine.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Novosti)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare