BOLESNO! Nasilnik iz Sremske Mitrovice ženu „zalepio“ za zid, pa je UJEO za obraz na sred ulice: Nasilje zaustavila dva brata (VIDEO)

Na društvenim mrežama objavljen je snimak žene sa ranama na licu od ljudskog ujeda. Kako stoji u opisu objave, ženu je izujedao muž koji ima zabranu prilaska u odnosu na nju.

Na snimku, koji je kako piše u opisu objave, nastao 21. avgusta u Sremskoj Mitrovici, pored jezivog ujeda po sred obraza, vidi se i krupniji muškarac koji šutira dosta sitnijeg muškarca koji je bio na bicikli. Navodno, muškarac na bicikli je nasilnik koji je ženu maltretirao, kada su naišla dva brata koja su stala u njenu odbranu.

– Sa ovom ženom ko zna šta bi bilo da nismo naleteli brat i ja . Viknula je „Alo bre“, brat je skontao da se nešto dešava. Rekao je „Ubiće je“, zalepio joj je glavu za zid iz sve snage, zatim ujeo za obraz, žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska ali da policija ne reaguje. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa papirom, ali i dalje policija nije došla, neki su samo posmatrali dešavanje, kao da su u pozorištu – stoji u objavi.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare