UBIO ŽENU PRED MALOLETNOM UNUKOM Otkriveni novi detalji ubistva i samoubistva u Živincima: Žrtva izbacila ubicu iz kuće 4 dana pre zločina!

Bosanska policija identifikovala je muškarca i ženu koji su pronađeni mrtvi u naselju Podgajevi kod Živinaca. Kako je otkriveno u pitanju su nevenčani supružnici Mevludin A. (56) i Tahira Č. (52).

Kako prenose mediji iz Bosne i Hercegovine, ubica i njegova žrtva živeli su u Tahirinoj kući. Mevludin je, kako navode mediji, zločin počinio upravo na vratima ove kuće.

Za vreme tragedije, Tahirina unuka bila je u kući sa svojom bakom. U pitanju je maloletna devojčica. 

Mediji prenose i da su ubica i žrtva živeli u kući koja je u Tahirinom vlasništvu, međutim pre 4 dana ona ga je izbacila iz nje. 

Čekao da se vrati iz Nemačke, pa je ubio

Podsećamo, kako se sumnja, zločin se dogodio sinoć kada je Tahira došla iz Nemačke gde je bila na svadbi svoje ćerke.

Kako je saopšteno iz policije komšije su prijavile stravično ubistvo žene

– U 21 čas i 10 minuta je PU Živinice prijavljeno da se čuje pucnjava iz porodične kuće u naselju Podgajevi te je u vezi te prijave upućena patrola PU Živinice, kao i ekipa službe Hitne medicinske pomoći. Na licu mesta zatečena su dva beživotna tela muške i ženske osobe. Dežurni lekar Hitne pomoći je na licu mesta konstatovao smrt kod obe osobe – naveli su iz policije.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare