KRISTIJAN NAPAO ZVEZDANA U sve upletena i Ana Ćurčić, Golubović bez milosti prema Slavniću

Kristijan je podelio sa Anom Ćurčić zašto ima nisko mišljenje o Zvezdanu.

Kristijan Golubović se vratio na Tiktok gde učestvuje sa zadrugarima u lajvovima. Ovog puta je imao razgovor sa Anom Ćurčić i tom prilikom su se dotakli Anine opsesije Zvezdana Slavnića, nevenčanog bivšeg supruga, koga je ostavila zbog flerta sa Aleksandrom Nikolić u zadruzi 6, a kasnije ratovala zbog njegove afere sa Anđelom Đuričić. 

 Kristijan je podelio sa njom zašto ima nisko mišljenje o Zvezdanu. 

Printscreen

Naime, Kristijan Golubović je, dok su bili obojica u Zadruzi, lepo pričao o Slavniću, posebno jer je poštovao njegovog oca Moku Slavnića, proslavljenog košarkaša. Ipak, nakon što je diskvalifikovan iz šeste sezone, Golubović se razočarao u Zvezdana jer je video da ga ogovara sa Filipom Carem. Car se zbog opanjkavanja po uglovima žestoko zamerio Kristijanu i navodno momak iz Crikvenice ne može da dođe u prestonicu Srbije jer se plaši da ga žestoki momak iz 90ih ne sačeka. 

Ipak vratimo se na klip sa Tiktoka u kome je objavljen deo razgovora Ane i Golubovića. Kristijan je u njemu ponovio da nije dobro poznavao Zvezdana pre Zadruge, ali da nije imao razloge da o njemu misli i govori loše, već je naprotiv o njemu pričao sve najbolje. Ipak, nije mogao da podnese kada je video da ga ogovara sa Carem i da ga ne brani od Filipovih tvrdnji. 

– Car priča laži o meni, a Zvezdan klima glavom. Si*o jedna, ja sam tebe hvalio i pričao o tebi sve najbolje, a ti tako sad.  Ja da si ti izašao i da te neko ogovara i pričao ovo-ono, ja bih rekao nije dečko tu, nemojte da ga ogovarate. On je prijatelj od mog oca i kraj. ja nisma pre čuo za Zvezdana Slavnića. Za njega sam pre čuo dva puta u životu – rekao je Kristijan.  

– Jeste, jeste – složila se Ana Ćurčić 

UDARNA VEST.rs (Alo.rs)Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare