Skandal-majstor! Darko Lazić se potukao sa ženom, skroz demolirali automobil, intervenisala i policija 

Darko Lazić i Katarina Lazić su se navodno žestoko potukli u automobilu, a onda je i policija intervenisala.

Ovaj događaj se navodno dogodio par dana pred njihovo devojačko i momačko veče. Pevač se posvađao sa budućom ženom, a onda su se navodno potukli u automobilu, te su oštetili pevačev BMW X5. Kada je stigla policija, Katarina je tada promenila ploču i zaštitila svog muža.

Kako tvrdi pouzdan izvor, par dana pre incidenta, Darko je bio na veselju kod Stevana Radovanovića, ali ne sa Katarinom. Pevač je ruku pod ruku otišao sa bivšom verenicom Marinom Gagić, s kojom ima sina.

– Kod Kaće i Darka je uvek neki cirkus. Vole se oni, ali kada se posvađaju, ume to da bude žestoko. Skoro je tako bilo. Posvađali su se u kolima i u tom žaru borbe ga i oštetili. Ne znam detalje, ali znam da je intervenisala policija. U prvom trenutku Kaća je svu krivicu prebacila na Lazića, ali je ubrzo promenila priču i povukla prijavu. Kad su se strasti smirile i usijane glave ohladile, sve je bilo u najboljem redu. Ipak, i pored toga, on se pojavio na veselju u Šapcu s Marinom. Bili su zajedno, sedeli za istim stolom, a od Katarine nije bilo ni traga ni glasa. Posle svega toga, oni su napravili momačko i devojačko veče. Na incident su zaboravili – priča izvor.

Auto koji vozi Darko košta 50.000 evra, nije poznato kolika šteta je bila. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare