NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SA PRVOG ROĐENDANA JELENE KARLEUŠE! Pevačica u zagrljaju majke i oca duva svećicu na torti (FOTO) 

Jelena Karleuša proslavila je svoj 45. rođendan. Sasvim slučajno, a možda je tako bilo i predodređeno, rođena je dan poslije Madone, ali dvadeset godina kasnije.

Muzička zvezda odlučila je da u svojoj kući upriliči večeru za uži krug. To je ujedno bila i prilika da obeleži izlazak dugoočekivanog albuma „Alfa“,izdanja koje već danima podiže prašinu, ne samo u estradnom svijetu, već i mnogo šire.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Međutim, sada se pojavila fotografija sa proslave prvog rođendana pevačice. Arhivsko crno – bijelu fotografiju, staru 44 godine, koja je ekskluzivna i zbog činjenice da je jedina na kojoj buduću veliku zvijezdu vidimo sa oba roditelja. Mama Divna drži je u naručju dok gasi prvu svećicu, a tata Dragan nježno je posmatra.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Iako su se odavno razveli, Jelena je oduvijek bila bliska i sa jednom i sa drugom stranom. Kada su se upoznali, Divna je bila student Pravnog fakulteta, a Dragan kriminalistički inspektor. Rastali su se dok je Jelena još bila djevojčica. Njen otac je u drugom braku dobio dva sina, dok Divna nije htjela da ima više djece.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/ Ekspes.ba /Hello)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare