MIĆA ŽELI DA SMUVA MENSURA: Šok pred sam početak „Elite“, takmičar priznao svoje SIMPATIJE prema Ajdarpašiću!

Danas se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održato prvi sistematski zdravstveni pregled za buduće takmičare „Elite“. Fanovi su ispred klinike uhvatili Dalilu Dragojević, a tamo se pojavila i spisatiljica i bivša rijaliti učesnica Jasmina Ana. Jedan od novih takmičara „Elite“ je i Mića Jovanović, koji se predstavio kao skandal-majstor.

Kako je istakao, pokušaće da zavede Mensura Ajdarpašića, koji je jedan od takmičara čije je ime televizija Pink zvanično potvrdila. 
– Ja sam Mića Jovanović, poznatiji kao Ćomi boy šoumen, skandal-majstor. Volim da igram, pevam, đuskam, ali i da se svađam. Intimnih odnosa neće biti, Mensur je strejt, ali pokušavaću da ga zavedem. Bacio sam oko na njega. On mi se najviše sviđa. Mensur, Dragojević i Marko Osmakčić su moj tip muškaraca. Napašću Staniju, želim da budem veća starleta od nje. Miljana Kulić je moja sestra – rekao je budući elitni zadrugar Mića za „Blic“.

Printscreen Instagram

Pripreme za „Elitu“ se polako privode kraju, a rijaliti će početi uskoro. Željko i Milica Mitrović poslednja dva dana objavljuju na svojim Instagram profilima ekskluzivne snimke iz Šimanovaca, gde se snimala reklama za ovaj projekat, u kojoj su učestvovali stari i novi voditelji Darko Tanasijević, Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Maša Mihailović i Ana Radulović.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare