RAZVODI SE BRITNI SPIRS posle 14 meseci braka: Razlog je NJENA PRELJUBA – evo svih detalja!

Britni Spirs i Sem Ašgari razvode se posle svega 14 meseci braka, a razlog je navodno njena nevera, prenose strani mediji.

Proslavljena pevačica i 12 godina mlađi fitnes trener i model stavili su tačku na svoj odnos nakon „nuklearne svađe“ oko glasina da je Britni imala vanbračnu aferu. Nije poznato da li su te glasine tačne, prenosi „TMZ“.

Navodno je Sem Ašgari poverovao u navode o prevari, a par je imao burne svađe u poslednje vreme. Izvor je za „TMZ“ rekao da se on iselio iz njihove kuće i da sada živi u svom stanu.

„Samo je pitanje vremena kada će Sem podneti zahtev za razvod“, dodao je izvor.

Podsetimo, pre manje od dva meseca zgodni 29-godišnjak podelio je niz fotografijama kojim je obeležio prvu godišnjicu braka, označivši Britni kao „svoju bolju polovinu“. On je, takođe, podelio snimak njihovog venčanja nazvavši je „ženom svojih snova“.

Britni Spirs i Sem Ašgari upoznali su se dok su snimali spot za njenu pesmu „Slumber Party“ iz 2016. On je imao samo 23 godine kada je otpočeo vezu sa Spirsovom, a ona 36 godina. Bio je uz nju u najtežim trenucima, ali veliki broj njenih fanova već godinama ubeđen je da Semove namere nisu iskrene.

Ranije ove godine spekulisalo se da su pevačica i njen muž naišli na težak period u svojoj vezi i da žele da okončaju svoj brak, a glasine je podgrejala i činjenica da Sem nije nosio burmu. No, njegov portparol je demantovao ovakve spekulacije, rekavši da je u u braku Spirsove i Ašgarija sve u redu.

UDARNA VEST.rs (Zena blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare