MIĆI MEGATREND BIVŠA DEVOJKA UKRALA I SAT OD 45.000 EVRA: “Kupio sam ga bivšoj ženi, a ona je ugravirala svoje ime!“

Mića Jovanović o bivšoj devojci koja ga je kako tvrdi, opljačkala.

Biznismen Mića Jovanović, poznatiji kao Mića Megatrend, prijavio je bivšu devojku Anu V. da mu je ukrala tri poluge zlata, a kako se navodi, u policiji je rekao i da mu je ukrala sat koji je kupio bivšoj ženi.

Radi se o satu marke „rolex“, limitirane serije „daj end dejt“, koji ima kolekcionarsku vrednost i košta najmanje 45.000 evra.

– Na poleđini sata je ugravirano „Milici za 30. rođendan i 10 godina vernosti. To je bio moj poklon bivšoj ženi – navodno je u prijavi napisao i dodaoda je njegova sadašnja partnerka krađu izvela tako što je 24. jula ušla u vilu u Istarskoj ulici, dok je on spavao i ukrala sat od crvenog zlata, prenosi Kurir.

On je takođe naveo da je sledećeg dana, kada je on otputovao, ona ušla u kuću ponovo, otvorila sef i ukrala zlatne poluge, kao i da je sat koji je ukrala preradila.

– Rekla mi je da je skinula poklopac sa sata, stavila drugi i napisala sličnu posvetu, ali umesto imena Milica, stavila je svoje ime – naveo je u prijavi policiji, a kasnije povukao, pa rekao:

– Ja sam prijavio prvo, pa sam povukao, sve dok nisam video sigurnosne kamere i video da je u celoj toj akciji učestvovala i njena drugarica koja je veliko zlo. Prijavio sam i nju i njenu drugaricu – priča Jovanović, koji kaže da ne želi da je pravda, ali da o njoj ima samo lepe reči i reči hvale.

– Da sve to nije viđeno crno na belo na sigurnosnim kamerama, ja tu devojku koju još uvek volim na neki način, ne bih prijavio – rekao je 2. avgusta za medije.

Inače, prijava je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu podneta protiv nepoznate osobe.

– Izvršen je uviđaj i tužilaštvo je naložilo da se izvrši DNK analiza, uzmu otisci pristiju, pregledaju kamere i prikupe drugi dokazi kako bi se utvrdilo ko je izvršilac krađe – potvrđeno je za pomenute medije.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare