„NE KOMUNICIRAM SA MUSTAFOM“ Ispovest Emine Jahović o problemima, bivšem suprugu: Konačno priznala istinu

Pevačica Emina Jahović otkrila je da je sebi najveća podrška u teškim vremenima.

– Ja sama sebi. Nekako se uvek smirim sama. Naravno, i moja porodica, prijatelji… Samu sebe treniram da budem smirena u tako nekim situacijama – govori pevačica i otkriva da je u okej odnosim sa Mustafom Sandalom, ali da privatno ne komuniciraju.

– U okej smo odnosima. Odgajamo decu. On sad ima svoj život. Ovako ne komuniciramo, ali kad su u pitanju naša deca – da, kao oba odgovorna roditelja – ističe Emina, a onda otkriva kako vaspitava sinove Javuza i Jamana.

– Moja deca žele da imaju svoju decu odmah, iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osećam žene koje su samohrane majke. Ja svoju decu usmeravam da najpre veruju u boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu – smatra Emina, a onda se osvrće i na muziku.

– Vreme se menja, mora i muzika da se menja, kao i moda što se menja. Mislim da je to potpuno prirodno i okej. Mislim da su naši ljudi navikli na jednu istu matricu i da je to vrlo teško promeniti. Sve što je drugačije, sve to negde padne u vodu – govori Jahovićeva i za kraj otkriva da li će nastaviti sa svojom kozmetičkom linijom.

– Jako je teško. Moj kozmetički brend je krenuo u doba kovida i to je bilo vrlo tužno iskustvo. Umesto da se žene sređuju, one su morale da nose maske. I meni se to desilo i bilo mi je jako teško. Ja to i dalje radim u nekom smislu. Baviću se i dalje time. Kovid se završio, ali u današnje vreme više ne verujem sistemu i ne znam šta da očekujem.

UDARNA VEST.rs (Blic/Kurir.rs)



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare