Jedan je Aleksandar Mitrović! Sudija digao „tablu“ sa „devetkom“, ali je Srbin odbio da izađe – odigrao je meč do kraja kao kapiten /VIDEO/

Fudbaleri Fulama uspešno su startovali novu sezonu u Premijer ligi savladavši Everton na „Gudisonu“ rezultatom 1:0, a na terens se vratio i napadač „Kotidžersa“ Aleksandar Mitrović.

Poznato je da je Mitrović bio na korak od transfera u Al Hilal, a taj transfer se na kraju iskomplikovao. Srpski reprezentativac je neko vreme insistirao na tom trensferu i odbijao je da trenira sa Fulamom, ali je na kraju ostao na „Krejven Kotidžu“ i biće član ovog premijerligaša i naredne sezone.

Ipak, sva ova dešavanja uticala su na to da mu minutaža bude nešto manja, a zamena za njega je već dovedena iz Vulvsa u vidu Raula Himenese. Ipak, dobio je Mitro priliku sa klupe u 60. minutu, kao i kapitensku traku od Toma Kernija, a nekoliko minuta kasnije zabrinuo je sve.

Ostao je na travi i činilo se da će morati van terena. Već je Marko Silva spremio izmenu, a na teren je trebalo da uđe Karlos Vinicijus. Četvrti sudija je podigao tablu kojom je naznačio izmenu, a jasno se videla crvena dvetka na njoj. Ipak, naš napadač je odbio izmenu i naterao Silvu da ga ostavi na terenu.

Ispostavilo se to kao pravi potez, pošto je nekoliko minuta kasnije napravio ključni pas nakon kog je Fulam došao do prednosti, a kasnije i do pobede.

Verujemo da će Mitrović u narednim mečevima dobijati veću minutažu i da će uskoro startovati neki od mečeva u najjačoj ligi na svetu. Ipak je on apsolutna legenda Fulama.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare