NAVIJAČI SE BRUTALNO POTUKLI ZBOG MESIJA! Opšta MAKLJAŽA ispred stadiona – čovek u dresu Argentinca nije gledao gde udara! VIDEO

Haos u Americi zbog Lionela Mesija. Fenomenalni Argentinac je u završnici poslednjeg meča u Dalasu postigao gol iz slobodnog udarca za izjednačenje i veliko slavlje Inter Majamija (4:4). Ludnica se prenela i ispred stadiona gde je došlo do sukoba trojice navijača baš zbog Lea.

Jedan je bio u argentinskoj zastavi, dvojica su nasrnula na njega, a tu je bila i jedna žena, pretpostavlja se da je ona bila na strani čoveka u dresu. Došlo je do fizičkog obračuna, ona je zadržavala jednog navijača, dok je navijač u dresu Argentine krenuo pesnicama da se obračunava sa drugim. Onda su njih dvojica krenuli na njega, pa je jednog bacio na zemlju, kada su sva trojica pali onda se tek umešalo obezbeđenje i počelo da ih razdvaja.

„Mesijevi navijači, dobro došli u Ameriku“, napisao je jedan od korisnika Tvitera. Inače, haos je počeo još pre početka meča zbog cene karata. Naime, Dalas je karte za meč sa Ostinom prodavao za 46 dolara, dok su dve ulaznice za meč sa Mesijevim Interom prodavane po ceni od 420 dolara.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport / Mondo)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare