Oglasilo se tužilaštvo nakon obračuna u Novom Sadu: Potraga za napadačima, izbodena dvojica mladića

tuči nekoliko osoba, sinoć oko 23 sata u Petrovaradinu, izbodeni su Miroslav M. i Srđan S. , a policija je na mestu obračuna našla i čaure. Policija traga za napadačima.

– Naime, dana 9.8.2023.god. oko 23,00 časa u Petrovaradinu u ul. Podunavskog odreda, na parking prostoru u blizini kućnih brojeva 6 i 8, došlo je do sukoba više NN lica a u kom sukobu su Š.S. i M.M. zadobili telesne povrede, u vidu većeg broja

ubodnih rana, nakon čega im je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. Na mesto događaja izašao je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, gde je potom u prisustvu policijskih

službenika PU Novi Sad izvršen uviđaj i izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem, koji je kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo u pokušaju – kažu iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu u saradnji sa PU Novi Sad preduzima sve neophodne mere i radnje na prikupljanju dokaza i utvrđivanju identiteta izvršioca krivičnog dela.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare