NAKON INTIMNIH ODNOSA SA LJUBAVNIKOM U RIJALITIJU POSTALA VODITELJKA Dalila za nedelju dana na TikToku zaradi 15.000 evra: Ovako je kroz PONIŽENJE stigla do para

Dalila Dragojević proslavila se učešćem u raznim rijaliti programima. Prvo se pojavila u rijalitiju „Parovi“, kao neko ko je hteo da otkrije tajne Mace Diskrecije, a kasnije je skrenula pažnju na sebe i sopstvenim skandalima.

Koliko je poistovetila svoj život sa rijalitijem, govori i činjenica da je našla muža u isto, a onda se pred kamerama i razvela.

Naime, Dalila Dragojević upoznala je Dejana Dragojevića u „Parovima“, a onda nekoliko godina kasnije ga javno prevarila u „Zadruzi“ sa Filipom Carem. 

Drama, skandali, svađe, poniženja i javni intimni odnosi obeležili su njenu vezu sa Filipom, koja se okončala po izlasku iz rijalitija.

Dalila je tada otvorila svoj TikTok nalog i krenula da zarađuje, putem mečeva na pomenutoj platformi u okviru kojih, ona razgovara sa svojim tiktok kolegom i ljudi joj na osnovu toga šalju pare. 


– Na Tiktoku se može zarađivati već sa 1.000 pratilaca, ali je bitno da je osoba čiji je nalog bude starija od 18 godina. Postoje prihodi direktno od Tiktoka i prihodi od brendova koji se reklamiraju. Kada se premaši iznos od 1.000 pratilaca, može se početi sa objavljivanjem prenosa uživo i tokom prenosa uživo, onaj koji se snima može primati poklone, tj. giftove. Ovi pokloni predstavljaju virtuelni novac, koji se kasnije može prebaciti na lični Pejpal račun, dok Tiktok uzima polovinu tog novca. Za osobe koje imaju preko 10.000 pratilaca otvara se veći broj opcija. Inače, samo preko jednog lajv uključenja tiktokeri mogu zaraditi i preko 200 evra, dok pojedini na nedeljnom nivou rade lajvove i preko desetine sati! Npr. Dalila, koja ima skoro 125.000 pratilaca, nekad se snima i 20 sati tokom dana, pa i ne čudi što je za nedelju dana bogatija za čak 15.000 evra – objasnio je jednom prilikom Luka Dimitrijević, stručnjak za društvene mreže.

Dalili se onda otvorila još jedna prilika, a to je da postane voditeljka jedne emisije na televiziji „Hype“, iako do tada nije imala nikakvog sličnog iskustva. 

Kako nije bila spremna da se odrekne para koje nosi „prošenje“, kako mnogi nazivaju ovaj vid zarade, na TikToku, Dalila je dala otkaz na mesto voditelja, u trenurku kada je vlasnik Hype TV Saša Mirković objavio da će u novoj sezoni zatražiti od voditelja i TV lica da prestanu sa korišćenjem Tik Toka i da na taj način zarađuju novac.

– Obaveštavam ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole da od danas nisam zaposlena na Hype-tv. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezana za Tik Tok kao što se već piše. Druge stvari su u pitanju. Ali ako ćemo se voditi story-ima onda neka bude da je zbog TT. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas – napisala je bivša rijaliti učesnica.

Sve detalje otkaza Dalile Dragojević, pročitajte u našem narednom tekstu.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare