Dnevni horoskop za sredu 9. avgust! Device će imati uspeha sa nekretninama, a ovaj znak će upoznati osobu iz inostranstva

OVAN

LJUBAV: Bez posebnih dešavanja u ovoj sferi života.POSAO: Bićete skoncentrisani na porodični biznis ili privatan biznis, a moguća je i prodaja ili kupovina nekretnine. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Pošto ste blagosloveni privlačnošću i lepotom, biće vam lako da osvojite svakoga koga želite. POSAO: Imaćete priliku da testirate svoju kreativnost i osećaj za lepo. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti okrenuti nekim drugim stvarima u životu, ali ćete bez obzira na to imati neke prilike. POSAO: Imaćete jaku potrebu da se izrazite na umetnički način. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Vaša emotivna priroda i dečija razdraganost danas će se pokazati kao vrlo privlačne osobine. POSAO: Napredak u oblasti trgovine i transporta, kao i komunikacija. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Lako ćete uspostaviti kontakt ili bliskost sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Uživaćete u radu i biti zadovoljni time kako se stvari odvijaju u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

DEVICA

LJUBAV: Strast i ljubav, možete sve dobiti u jednom paketu i biti zadovoljni zbog tako srećnog sticaja okolnosti. POSAO: Uspeh ili dobit od bavljenja nekretninama i inspiracija u vezi s tim. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Ovo je period u kome se možete nadati pozitivnom razvoju događaja, ostvarenju ljubavi i zadovoljstvu u ljubavnom odnosu. POSAO: Bićete neobično prodorni, iskoristite to. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Postoji mogućnost da upoznate nekog ko ima neke veze sa inostranstvom, a ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Dobićete nove prilike za posao, najverovatnije dve u skoro isto vreme. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom i uopšte lako stupanje u razgovor sa bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji podrazumeva trgovinu. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

JARAC


LJUBAV: Maštaćete o nekome ko možda uopšte nije dostupan, ili barem nije ono što vi mislite da jeste. POSAO: U ovom periodu je još uvek najbitnije da budete skromni u svojim očekivanjima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Iako osećate da je došlo vaše vreme za ljubav, današnji dan neće ponuditi ono što osećate da bi mogao. POSAO: Moguće promene u vezi s poslom i procesom rada. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Danas će vaša raspoloženja biti vrlo promenljiva i ne uvek pozitivna. Imajte u vidu da partner nije osoba koju možete da krivite za to. POSAO: Ostvarićete izvestan napredak. ZDRAVLJE: Nervozan stomak. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare