UŽIVO, VOJVODINA – PARTIZAN: Žestoko se igra od samog starta – sudija već vadio kartone!

Fudbaleri Partizana danas od 19 sati na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu protiv Vojvodine, utakmicu drugog kola Superlige Srbije.

Uživo,

Vojvodina – Partizan: 0:0

Tok utakmice:

Prvo poluvreme:

19. minut – Nastavlja Milanović sa vađenjem žutih kartona… Sada je javnu opomenu zaradio Kanute!

16. minut – Oprobao je Natho svoj udarac sa nekih 20 metara, ali pravo u protivničkog golmana!

14. minut – Sada Mihajlo Ilić dobija žuti karton zbog neopreznog starta nad Čumićem!

11. minut – Još jedna velika šansa za gostujući tim! Natho je sjajno proigrao Meniga koji je lepo šutirao ali golman Carević brani i izbacuje loptu u korner.

5. minut – Bukinac je dobio žuti karton zbog oštrog starta!

2. minut – Prva šansa za Partizan! Posle solo akcije, Severina je uputio svoj udarac iskosa, ali je to učinio poprilično traljavo!

1. minut – Počeo je meč u Novom Sadu!

Uoči meča:

Poznati su sastavi za današnju utakmicu:

Vojvodina: Carević, Lazarević, Crnomarković, Jeličić, Bukinac, Milosavljević, Nikolić, Zukić, Malbašić, Čumić, Vukić;

Partizan: Jovanović, Stojković, Marković, Ilić, Antić, BelićSave , Kanute, Natho, Severina, Menig, Saldanja.

Crno-beli su u prvom kolu u utakmici punoj kontroverzi odigrali nerešeno 3:3 protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, a Vojvodina je u Beogradu izgubila od Crvene zvezde sa 0:5.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da se nada da se u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Vojvodine neće pričati o sudijama i da je važno da oni dele pravdu, a da svako ima pravo na grešku ako nije zlonamerna i ne narušava interes fudbala.

„Želeo bih da na sutrašnjoj utakmici sudije budu u poslednjem planu, da se ne priča o njima i da najvažniji akteri budu igrači i publika, da bude dobra atmosfera. Sudije da dele pravdu, što je veoma važno kako za nas tako i za bilo kog protivnika. Svako greši, pogreše i oni, samo da to nije zlonamerno. Grešim i ja, ljudi smo, imamo pravo da grešimo sve dok to ne narušava interes fudbala“, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

Na pitanje kako su igrači reagovali posle utakmice, Duljaj je rekao da ne želi da komentariše suđenje protiv TSCa, već da je važno da igrači zaborave na to i da se koncentrišu na sebe i podršku navijača koja mnogo znači.

„Jezik nema kosti, ali lomi kosti, ako je neko slab gotov je, ljubav i podrška mogu da pomognu ekipi i to smo osetili na prošloj utakmici. Osećam kao da imamo štit, a to su navijači. Nema potrebe da se nikome dodvoravam ili da nekome udovoljavam, ako to budem činio izgubiću sebe, a kad budem pokušao da tražim sebe izgubiću druge. Partizan je u ovom trenutku najvažniji i oseća se u gradu pozitivna energija kada su u pitanju navijači. Znam da će ih biti puno u Novom Sadu i to je ono što je potrebno meni, a posebno ekipi. Rekao sam igračima da će uvek imati podršku ako budu davali sve od sebe, ponovo su 12. igrač“, naveo je Duljaj.

Trener novosadske ekipe Radoslav Batak nada se da njegova ekipa može da dođe do tri boda u današnjem susretu.

“Utakmica sa Partizanom dolazi u delikatnom trenutku, ali od prvog meča otkad smo došli u klub, imali smo težak raspored. Posle ove utakmice protiv APOEL-a još više sam uveren u uspeh, ukoliko budemo ponovili igru iz prvog poluvremena. Partizan je jači u odnosu na prošlu sezonu i dovođenjem napadača Mateusa i desnog krila Severine, uz igrače koji su tu odranije, za nijansu su kvalitetniji tim. Ako budemo u meč ušli dobro energetski kao i juče, verujemo da možemo da ostvarimo pobedu”, rekao je trener Vojvodine Radoslav Batak na konferencije za medije.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare