DNEVNI HOROSKOP ZA 4. AVGUST: Blizancima se smeši uspeh, Ribe su dobro raspoložene

OVAN

Odličan dan za pokretanje na polju posla jer ste motivisani željom za uspehom. Komunikacija i dogovori idu glatko i bićete zadovoljni svojim rezultatima. Osoba koja vam se dopada se pokrenula prema vama i nagoveštava vam mogućnost susreta.

BIK

Pozitivan impuls i inspiracija. Neke stvari ste raščistili i ostavili iza sebe i spremni ste da se na pravi način posvetite onome što dolazi. Želeli biste da pojačate komunikaciju sa jednom osobom, ali pokušavate da preko zajedničkih prijatelja iščačkate nešto o njoj.

BLIZANCI

Bilo šta da planirate da započnete može imati rezultate i uspeh. Dosta povoljan dan ne samo za posao, već i za finansijski segment ali i za emocije. Drago vam je što je vaš utisak o jednoj osobi ispao baš na mestu i sada slobodnije možete da se prepustite komunikaciji.

RAK

DanaŠnji dan vam donosi dobro raspoloženje, ali i mogućnost da na lakši i lepši način pokrenete bilo šta što vam je važno u poslovnom segmentu. Ako želite da osvojite nekoga, danas je pravi dan za pokretanje, naročito u popodnevnim ili večernjim satima.

LAV

Pravi dogovori. Oni se ne moraju vezivati isključivo za redovne poslove, jer danas Lavovima idu i mogućnosti da pokrenu kratkotrajan, ali isplativ poslić. Primećujete da je emotivni partner naduren, ali trenutno nemate vremena da se bakćete oko toga.

DEVICA

Isplivali ste iz nekih, po vas neugodnih situacija i sada vodite računa o tome kako ćete dalje. Pravi je momenat da ponašanje prema obavezama promenite. Budite organizovaniji. Dobra komunikacija sa emotivnim partnerom, mada ste malo odsutni.

VAGA

Napravili ste kompromisno rešenje sa saradnikom i sada vidite kako se tenzija i oblaci iz prethodnih dana raščišćavaju. Važno je da se ne zanesete preterano oduševljavanjima, imate još mnogo posla. U emotivnom delu ste sigurni i spremni da neke stvari oprostite.

ŠKORPIJA

Uspeli ste da napravite dogovor i danas je moguć priliv finansija. Koliko se ovome radujete, toliko ste svesni da će ovaj novac samo proći kroz vaše ruke. Neke troškove ili dugove morate regulisati. Odnos sa voljenom osobom vrlo intenzivan.

STRELAC

Ne prijaju vam zahtevi od strane saradnika, ali ste prinuđeni da ih ispunite. Doduše, i vi ste bili neodgovorni po nekim pitanjima i sada zbog toga ispaštate. Primećujete neke stvari kod emotivnog partnera, ali ne reagujete za sada.

JARAC

Moguće je da previše očekujete od ljudi, pa nemojte biti razočarani ako njihova obećanja budu samo polovično ispunjena. Doduše, ni ovo vas neće sprečiti da budete i dalje aktivni i optimistični. Šta ste uspeli da ostvarite, ostvarili ste, za druge stvari ima vremena.

VODOLIJA

Poboljšanje odnosa sa kolegama biće vidljivo i danas možete očekivati pomoć i podršku sa njihove strane. Dan kada je moguće doći do dogovora. Vaša ponašanja prema nekom ko vam se dopada vas odaju. Sada je drugoj strani jasno da ste zainteresovani.

RIBE

U boljem ste i podsticajnijem raspoloženju i spremniji da se suočite sa odlukama koje morate doneti, a tiču se poslovnog segmenta. Vaše ideje danas mogu naći put do zainteresovanih, pa ne oklevajte da ih plasirate. Emotivni segment je više nego dobar.

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare