ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj! Ovo su detalji

Ana Nikolić se na rođendanu svoje ćerke Tare, koju je dobila sa Stefanom Đurićem Rastom, pojavila sa tri sata zakašnjenja, i to u skandaloznom izdanju, u prljavoj haljini.

Printscreen Instagram

I dok su na Anino kašnjenje svi navikli, mnogi su bili šokirani kad su videli da je na sebi imala uflekanu zelenu haljinu i tragove prašine, pa su se svi zapitali zašto je to sebi dozvolila i šta joj se desilo.

Kako Kurir saznaje, Nikolićeva je doživela nezgodu pri polasku na rođendan tako što je pala na stepenicama i isprljala se. Međutim, s obzirom na to da je i sama bila svesna da mnogo kasni, ona nije imala vremena da se vrati u stan i da se presvuče, pa je uprkos bolovima krenula na žurku svoje mezimice. Iako se danima pripremala za zabavu, kupovala poklone za Taru i o tome javno pričala, Ana je mislila da će ovaj događaj ipak proći bez novinarskih ekipa i da mediji neće saznati mesto održavanja zabave.

Kad je videla da su se predstavnici sedme sile ipak pojavili ispred vile na Dedinju, dugo se premišljala da li uopšte i da krene, pošto je znala da će svi želeti da je vide i pitaju za izjave, koje za sada ne želi da daje. U poslednjem trenutku je ipak odlučila da dođe jer je shvatila da će Tara, koja je izuzetno vezana za nju, biti tužna ako ne bude bila s njom i ocem Stefanom Đurićem Rastom. Odlučila je da krene i tada joj se i dogodio peh, što je prouzrokovalo dodatno kašnjenje pop zvezde.

Inače, osim ove nezgode, sve ostalo je proteklo u najboljem redu. Ana i Rasta su se potrudili da svojoj mezimici prirede noć za pamćenje, a njih dvoje su se ponašali kao najbolji prijatelji.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ A. Panić)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare